Wie zijn wij Coffee, smoothie or wine?

Intro

‘Het nieuwe lunchen in Groningen.’ 

Bij N˚25 kun je terecht voor een uitzonderlijke lunch. Wij serveren gezonde en aantrekkelijke gerechten,  gemaakt van verse producten en pure ingrediënten. Heb je zin in ‘anders dan anders?’ Kom dan genieten van een salade met superfoods of doe jezelf tegoed  aan één van onze heerlijke recepten met quinoa.

Zin om te lunchen met vrienden?  Een afspraak met een zakenrelatie of studiegenoten?  Of ben je juist toe aan een studiebreak? Ons filiaal aan de Oude Kijk in ’t Jatstraat in Groningen is ruim opgezet en biedt ruimte voor al jouw gelegenheden. Onder het genot van een hapje, een drankje en zachte loungemuziek is het goed vertoeven. Neem gerust je laptop of tablet mee. Je kunt gebruik maken van onze Wifi.

Nieuwsgierig en trek gekregen?  Je bent van harte welkom om bij ons aan te schuiven.  Heb geen tijd om uitgebreid te blijven lunchen? Ook geen probleem, dan neem je de lunch toch mee!

 

Filosofie


‘Vol verwachting zit ik aan tafel te wachten. Hij komt dichterbij en ik hoor de zachte klank van het bord dat de tafel raakt. “Eet smakelijk.” De aroma is overweldigend. Ik open mijn ogen.  Ik wacht een moment zodat ik alles in mij op kan nemen. De metalen handvaten klem ik tussen mijn vingers. Al mijn zintuigen staan op scherp; ik hoor,  ik ruik, ik zie, ik voel.  Ik proef.

Ik geniet.’

 

Het concept
Het concept  N˚25 is ontstaan vanuit een behoefte om onderscheidend te zijn als het om de lunch en early dinner gaat. De wereld heeft zo veel heerlijke en pure producten die onbekend zijn, maar absoluut de moeite waard.   Wij willen onze gasten hun eigen grenzen laten verleggen en kennis laten maken met wereldse gerechten van de beste kwaliteit.   Proef hoe vers de rijk gevulde salades zijn  of geniet van één van onze quinoa recepten. No. 25 gaat net een stapje verder dan het bekende, het alledaagse.

Missie en visie
Jouw laten ervaren dat de lunch ook culinair kan zijn,  dat is de missie van No. 25. Gebruikmakend van alle zintuigen willen wij de fantasie van onze gasten op hol laten slaan.  Door bijzondere producten te serveren, onverwachte combinaties te presenteren en ongekende aandacht te besteden aan presentatie en uitstraling gaan wij net een stapje verder. Op deze manier hopen wij paden te bewandelen die anderen ons nog niet voorgegaan zijn. En onze gasten een nieuwe ervaring te laten beleven.

 

‘Ik beeld mij in dat er een parelwit bord voor mij staat, met daarop een prachtige kleurrijke salade. De randen zijn opgemaakt met mooie versieringen van pesto en knalrode tomaten.. De eenvoud maakt het bijzonder.’

 

Bewust of niet. Maar wanneer wij eten, gebruiken wij meer zintuigen dan alleen de smaakpapillen op onze tong. Wij gebruiken onze neus, ogen en fantasie om meer te ervaren dan alleen de smaak. Bedenk je maar eens, zal blauwe sla nog naar sla smaken?

Open keuken
Wij maken geen geheim van wat we doen. Nieuwsgierig naar onze gerechten en producten? N˚25 heeft een open keuken, dus geef je ogen  rijkelijk de kost.

Stijl
De stijl van N˚25 is te typeren als eigentijds sfeervol. De inrichting van onze filialen sluit daar natuurlijk bij aan: jong, hip en trendy. Van de vloer tot de tafels, banken en de bar bestaat alles uit een combinatie van geleefd hout met metaal in moderne vormen. In inrichting, sfeer en ambiance vormen een eenheid, net zoals onze gerechten.

Alles in balans. Dat is waar wij naar streven. De smaak,  structuur en de presentatie van ons eten zijn tot in de puntjes op elkaar afgestemd. De lunch bij ons is meer dan ‘een hapje eten in de middag’. No. 25 gebruikt pure, eerlijke en bewuste  ingrediënten in niet alledaagse gerechten om de lunch net dat extra beetje sensatie te geven. Dat ene extra’s waardoor je het gevoel krijgt net iets meer te horen, ruiken, proeven, zien en voelen.  Drink daarbij een heerlijk romige cappuccino of een geurend kopje verse thee en je bent gegarandeerd een sensatie rijker.

Nieuwsgierig en trek gekregen? Kom dan eens bij ons lunchen aan de Oude Kijk in ’t Jatstraat 25 te Groningen.

Bloggers over No25

 

Naast onze recensies online zijn er ook verschillende bloggers en websites die over ons hebben geschreven. Bekijk ze hieronder.